Üdvözlünk a Fittbike weboldalán!
+36 30 946 8388

Milyen ruhában érdemes jönni és mit kell hozni az első edzésre?

Kényelmes sportruha (tilos: trapézszárú hosszúnadrág, mert becsípheti a pedál :), vastagabb talpú sportcipő, fél liter víz, kis törölkoző. Ha van speciális SPD kerékpáros cipőd, azt is hozhatod.

Kiknek ajánljuk/Kiknek nem ajánljuk?

Minden korosztálynak ajánljuk, nálunk van olyan család, ahol 3 generáció, nagyszülő, szülő és gyerek teker együtt egy edzésen. Külön tartunk gyerekspinninget is.

A spinningtől tényleg vastag lesz a combom?

Nem lesz vastag combod és vádlid a spinningtől. Rengeteg zsírégető gyakorlat mellett az izom csak formásodik és szálkásodik, nem fog megnőni.

Mennyi idő az edzés?

Az edzés 1 óra: 5-8 perc bemelegítés, 45 perc intenzív tekerés és 10 perc nyújtás

Hányszor érdemes jönni egy héten?

Ha eddig még nem sporotoltál fontos a fokozatosság. Kezdetben heti 2-3 alkalmat javaslunk, a látványos eredmény eléréséhez azonban már akár 4-5 alkalommal és érdemes eljönnöd edzeni.

Tényleg mindenki Téged néz az első órán?

NEM

Kell-e külön kezdő óra?

Külön kezdő órára nincs szükség, hiszen mindenki annyit csinál az edzésből amennyit tud. Ez azért jó, mert fokozatosan lehet fejlődni, van viszonyítási alapod, hogy mennyit javultál. Később pedig már Te fogod kérni, hogy legyen még erősabb edzés

Fizethetek Szép kártyával, sportkártyával, bankkártyával?

Elfogadunk SZÉP kártyát szabadidős alszámláról fizetve, sportkártyával is fizethetsz. Bankkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Hány kalóriát égetünk egy edzésen?

A kalória égetés foka sok mindentől függ, testsúlytól, edzettségi szinttől, életkortól, hogy mennyire csinálod intenzíven a gyakorlatokat, de általában 500-800 kcal-t lehet elégetni egy óra alatt.

Várandósan is járhatok Spinning órára??

Spinning egy olyan edzésforma, amit egészséges terhesség esetén sokáig lehet űzni, de kisebb intenzitással. Fontos , hogy nincs két egyforma terhesség, mindenképp konzultálj az orvosoddal.